Snyggt och stilrent

Sååå snygg kombination med kavajen och minikjolen!
Härligt somrigt dessutom, love it!
Kavajen är supersnygg till ett par nötta jeans med!


ÄNTLIGEN SOMMAR!!!
UNDERBART!!!
Kramar till er!

Sötaste klänningen!!

Hur fin är inte den här klänningen??!! Hur söt som heeelst, helt underbar. Den är verkligen super fin och skön, än om den sitter tajt upptill känns den nästan ledig för den är så töjbar. Nu bjuder vi på ett litet bildregn på denna fantastiska skapelse. Du hittar klänningen här och den blir din för endast 179 kr!!

Ha en trevlig helg.
Mvh Jennilie

Behind the scenes

De senaste dagarna har vi tagit vara på det vackra skenet som kvällssolen ger oss. Vi har fotat en massa fina outfits hit till bloggen som kommer upp under de kommande dagarna.

Ha en fin dag.
Mvh Jennilie

Super söt kofta!

Huuuur fin kofta som helst!! Söt som socker och bekväm som bara den! Blommigt mönster, chiffongtyg och fina detaljer, kan det bli bättre?! Ja det kan det, linnet som jag har under följer dessutom med. Linnet + koftan blir din för endast 159 kr, du hittar dem här; jencastyle.se

Resten av det som jag har på mig är privat.
Mvh Jennilie

Sommarklänning

Den här söta sommarklänningen är en klar favorit hos mig. Jag älskar att den är enaxlad och det diskreta men ack så söta blommönstret. Funderar på att bära den till midsommar, känns som att det är en riktig midsommarklänning. Den kostar endast 159 kr, alltså ett riktigt fynd! Du hittar den på jencastyle.se. Örhängena (som skymtar fram) kommer också från JenCa Style och dem kostar 99 kr och passar perfekt till klänningen!

Resten av det som jag har på mig är privat.
Trevlig kväll.
Mvh Jennilie

Vardag till fest.

Ibland är tiden för kort för att hinna ta på sig en partyoutfit (eller om du ska på middag osv) efter skolan eller jobbet och då är lösningen nedan perfekt. Baseballjackan/koftan är bekväm och snygg på en och samma gång och linnet med den suuuuper snygga spetsryggen piffar ju upp vilken outfit som helst, båda kan du köpa på www.jencastyle.se. Koftan kostar 249 kr och linnet 169 kr.

I skolan/på jobbet kanske man vill klä sig lite mer bekvämt av avslappnat som på bilderna nedan.

Se till att ha basen klar som jag hade med byxor, linne, smycken och kofta, och ha sedan med dig ett par klackar och en snygg handväska så är du redo för kvällen utan att behöva lägga ner längre tid på det!

Resten av det som jag har på mig är privat!

Trevlig kväll,
Jennilie.

Sommar!

Nu är det ju den första riktiga sommarmånaden och med den kom sommarvärmen! (i alla fall här hos oss, hoppas ni andra också har varmt och skönt!)

Den här underbara långklänningen i tunn härlig chiffong är som gjord för varma sommardagar!
Snygg sen till kvällen med ett par sandaler och jeansjackan!





Klänningen hittar ni här!
Ha en riktigt härlig dag och kväll!

RSS 2.0