Favoritklänning och Foki-tröjaÅhhh, älskar den här klänningen!! Lite härligt gammeldags med de klädda knapparna men ändå så modern! I den här känner man sig alltid fin! 229 kr kostar den, ett fynd!Upptäckte förresten att bloggerskan Foki har en likadan döskalletröja med nitar som vi säljer, kul!
Den är riktigt söt! Vi säljer den för 159 kr, ni hittar den och klänningen HÄR!Har ju glömt att berätta att nu erbjuder vi även faktura som betalningsalternativ för er som föredrar det!
Ha de gott!

Några favoriter!

Den här sjalen är hur härlig som helst! Mjuk och skön och en härlig färgklick dessutom!
Finns i fler färger!Den snygga stretschiga spetströjan tål att visas igen, en klar favorit!!
Ni har väl inte missat våra döskalleschalar i olika färger? Lovar nästan att vi är billigast på dessa, vad vi har sett i alla fall!!Sjalarna och tröjan hittar ni HÄR!
Ha en skön kväll!


Nya varor!!!

Uppdateringen har varit kass ett tag, men vi har haft rätt så fullt upp!

Idag har vi lagt in en drös med nya ursnygga varor som vi hoppas ni ska gilla lika mycket som vi gör!
T.ex denna snygga och sköna baseballjacka, perfekt för sommarkvällarna!

Ha det gott!

Styling- Spetströja

Den här supersnygga spetströjan är en av mina många favoriter från webbutiken. Den är väldigt skön och bekväm, den är dessutom töjbar. Jag har förut stylat den på två olika sätt, klicka här och här om ni vill se dem.

Du kan köpa tröjan för 179 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat!

//Jennilie

Väntar du på ett rosa paket..?

Nu ikväll har vi skickat iväg några av de första beställningarna! Vi hoppas att de färgglada paketen med den söta smileygubben ska sprida glädje :)

Allt gott!
//Jennilie och Camilla.

Presentation, JenCa Style

Nu när vi slagit upp portarna till webbutiken tänkte vi att det kunde vara på sin plats att presentera oss lite närmare för er.

Vi som driver JenCa Style är Jenilie och Camilla (därav namnet JenCa), och vi är dotter och moder. Idén föddes då vi båda är intresserade av mode på olika sätt, Jennilie av kläder och Camilla av smycken. Vi tyckte att det saknades en webbutik som sålde snygga kläder och accessoarer till plånboksvänliga priser, så vi tog saken i egna händer.

Då Camilla sedan förut driver ett företag som bl.a. designar och tillverkar smycken, och Jennilie har svårt att komma in på arbetsmarknaden då hon är född med en ryggskada och snart ska opereras, kändes det som ett bra beslut! Att vi dessutom trivs med att jobba tillsammans är ju ett plus!

Under de närmaste veckorna kommer vi att fylla på butiken med ännu mer snygga kläder och accessoarer som vi hoppas ni ska gilla lika mycket som vi!

Hoppas ni kikar in snart igen!
Webbutiken; www.jencastyle.se

Här nedan ser du ett litet smakprov på vårt sortiment, det kommer att utökas allt eftersom.//Jennilie & Camilla


Styling- Döskalletröja med nitar!

Har visat den här tröjan en gång förut men den är så fin så den är värd att visas en gång till, och denna gången stylad på ett annat sätt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här tröjan för den är så mycket på en och samma gång; Tuff, snygg, söt, gullig, cool, bekväm, mjuk och prisvärd! Ni kan köpa den för 159 kr här; jencastyle.se

Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Lite info.

Hej. Jag tänkte bara uppmärksamma er om en liten grej. Ni som kommenterar här på bloggen med frågor och inte har en blogg som ni länkar till, vi svarar på era frågor genom att kommentera samma inlägg som ni kommenterat, ni får då gå tillbaka till det inlägget för att läsa ert svar.

Ni kan även mejla er fråga till oss om ni föredrar det, då svarar vi er genom mejl.
Vår mejl: info@jencastyle.se

Trevlig helg :)

//Jennilie

Nu är vi igång!

Nu är jencastyle.se igång!! Och för att fira detta ger vi de 10 första kunderna varsin gåva! Så in och kika; www.jencastyle.se

Om ni inte får fram sidan, prova uppdatera (f5).

Shop with a smile hos JenCa Style.

Styling; Tröja + Örhängen

Super läcker tröja med nitar och fransar!! Jag har aldrig tidigare sett en liknande tröja vilket gör den ännu läckrare och mer unik. Den är dessutom väldigt mjuk och bekväm. Passar både till vardag och fest, valet är ditt.

På bilderna ser ni även ett par coola döskalleörhängen. Tycker dom är söta och coola på en och samma gång. Sen att örkrokarna är i sterlingsilver är ju ett plus i kanten för alla som är känsliga för nickel.

Ni kan köpa tröjan, 159 kr och örhängena, 99 kr här: jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Det närmar sig..


Här ovan ser ni JenCa Style's officiella logga!

De senaste dagarna har vi jobbat dygnet runt för att få webbutiken i sin ordning och visst har det lönat sig för nu öppnar vi snart, förhoppningsvis under morgondagen!

Men fortfarande har vi en hel del kvar att ordna, bland annat fler betalningsalternativ. Nu i starten kommer vi bara ha möjlighet att erbjuda förskottsbetalning, men inom en snar framtid kommer vi även att erbjuda kortbetalning. Vi jämför nu alla bankers priser för att få fram den bästa dealen så att både ni och vi kan känna sig nöjda!

Vi kommer uppdatera här lite i förväg om när vi drar igång så att ni är förberedda. Vi har ju som sagt inte så stort lager till en början så det är först till kvarn som gäller!

Vi hörs snart igen!
//Jennilie och Camilla

Styling- Blus+Väst

Ni kommer kunna köpa både den här fina vita blusen med spetsdetaljer och den bruna skinnvästen (fejkskinn) med guldnitar. Dom är väldigt fina att bära tillsammans som på bilderna nedan och på sommaren tror jag det kan bli väldigt snyggt med ett par jeansshorts till istället för jeansen.

Du kan köpa blusen, 199 kr och västen, 279 kr här; jencastyle.se.
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

RSS 2.0