Styling- Spetsklänning

Den här klänningen har jag redan visat två sätt man kan styla den på (klicka här om ni vill se det inlägget) men det skadar aldrig att visa ett tredje. Den här klänning går nog att styla på oändligt många vis vilket är väldigt positivt för det spelar ingen roll vad man har för stil, den här passar alla stilar! Man kan matcha den rockigt, romantiskt, stiligt, casual osv.

Du kan köpa klänningen, 229 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat!

//Jennilie

Styling - Döskallesjal

Den här döskallesjalen har vi visat en gång förut men då visade vi den svarta (ni kan se det inlägget här). I det inlägget skrev vi att vi även skulle sälja sjalen i vitt och brunt och här nedan ser ni den i vitt som är minst lika snygg som den svarta, och den bruna för den delen! Något som jag tycker är riktigt bra med dessa sjalar är att de är så stora så man kan bära dem på så många olika sätt, man kan bland annat bara låta den hänga hellång, man kan vira den något varv runt halsen osv.

Du kan köpa sjalen, 99 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat!

//Jennilie

Lite bakom kameran..

Idag har vi fotat kläder i massor till webbutiken! Vi tänkte att det kunde vara kul att dela med oss lite av "behind the scenes" bilder.

Först var vi och fotade vid en åker där även en väg går. Jag (Jennilie) står precis och byter om så jag har endast på mig en liten tubtopp, trosor och skor då jag ser att en lastbil kommer. Jag får lite smått panik då jag inser att jag inte hinner sätta på mig några kläder så jag springer bakom bilen och hoppas att jag inte syns, men då lastbilen passerar oss tutar han- Han måste alltså ha sett. Vi fick oss ett gott skratt efter det :)

Här fotade vi en hel del bilder.

Sedan begav vi oss till ett mer befolkat ställe och en liten park så jag ville ju inte direkt bara ställa mig där och strippa av mig alla kläder men som ni ser på bilderna nedan funkade det ju på annat vis.

Färdigfotat för idag, pjuh och brrr (det blåste riktigt kallt ute).

Här får ni se ett utav resultaten; En superfin kjol!

Du kan köpa kjolen 149 kr här; jencastyle.se
//Jennilie

Styling- Leopardkofta

Den här leopardmönstrade koftan är helt underbar! Mönstret är riktigt snyggt och den är väldigt bekväm och har himla bra passform. En ficka på vardera sida och en knapp framtill men man kan lika gärna ha den oknäppt.

Du kan köpa koftan, 209 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Döskallekofta

Snygg döskallekofta! Den är väldigt mjuk och bekväm att bära sen kan du själv välja om du har den öppen eller stängd. Jag gillar verkligen färgkombinationen och att den inte bara är svart/vit. Helt fantastisk!

Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Tröja + Sjal

Den här svarta spetströjan har jag visat en gång förut men då hade jag den till andra kläder, här ser ni ännu ett exempel på hur den kan bäras. Vill ni se hur jag matchade den sist klickar du här. Den snygga döskallesjalen kommer du också kunna köpa i vår webbutik, den kommer även finnas i vitt och brunt.

Du kan köpa tröjan 179 kr och sjalen 99 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Linne med tryck

Läckert linne i längre modell med tryck! På linnet står det "DON'T WORRY JUST SMILE" och ingen missar väl den söta smilegubben?!

Du kan köpa linnet 135 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Döskalletröja

Cool men samtidigt söt tröja med döskalle tryck fram med nitar på och ett annat tryck på ryggen. Jag tycker personligen att den här tröjan är riktigt snygg just för att den har lite sött i sig men även det mer hårda och coola, det blir en bra balans. Perfekt att bara dra på sig på sommaren ett par jeansshorts och sandaler då man ska på stan eller en jeanskjol, skinnjacka och klackar om man vill ha det lite festligare.

Du kan köpa tröjan 159 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Spetsblus

Super fin spetsblus!!!! Och den går att matcha på så många fina vis. Jag som egentligen inte är så romantisk klädmässigt föll pladask för den, mycket för de fina detaljerna och passformen. Verkligen en sommarfräsch blus.


Du kan köpa blusen 199 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Zebramönstrad kofta

Sommarens måste ha plagg??! Tunn zebramönstrad (eller om man mer tycker den är tigermönstrad) kofta med trekvartsärm. Antingen har man den öppen eller knäppt. Perfekt på sommaren då den som sagt är rätt tunn så den blir inte för varm i sommarhettan och färgen är väldigt fräsch.

Du kan köpa koftan 159 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Plyschklänning

Urläcker plyschklänning!! Den är så himla snygg och skön och har underbar passform. Den har knytning bak vilket gör att man kan bära den vare sig man är lite mindre eller större. Snygg till vardag eller fest, beror på hur matchar den. Här nedan ser ni ett exempel på hur den kan bäras.

Du kan köpa klänningen 209 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Svart linne med snygg rygg!

Så himla coolt linne!! Framifrån ser det ut som ett vanligt svart ribbat linne men då man vänder sig om och man ser ryggen.. så snygg rygg! Själv har jag blivit helt kär i det här linnet och det lär nog användas flitigt till sommaren!

Du kan köpa linnet 169 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Svart spetströja

Den här svarta spetströjan är helt underbar! Den är mjuk och stretchig och ja, snygg! Eftersom ärmarna inte är fodrade framgår spetsens mönster extra mycket vilket jag själv tycker är himla bra. Sen kan man ju matcha den på flera olika vis, antingen som jag gjort nedan, eller bara till ett par jeans eller på sommaren då det är varmare ute (eller då du ska på middag/ut och dansa)  blir den skitsnygg till en jeanskjol och ett par klackar.

Du kan köpa tröjan  179 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Mimmi Pigg

Den här tröjan är perfekt för dig som älskar att vara mysigt vardagssnygg! Den är bekväm, fin och har bra passform. Jag måste även lägga till att jag älskar skärningen nedtill och att det är tryck fram OCH bak. Snygg att matcha till jeansleggings som jag gjort på bilderna nedan men då sommarvärmen inte tillåter jeans längre blir den riktigt snygg till en jeanskjol och ett par sandaler.

Du kan köpa tröjan 159 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Väst + Sjal

Missa inte dessa coola och snygga leopardmönstrade sjalar!! De kommer att säljas i fägerna brun (som på bilderna nedan), grön och rosa! Den är underbart skön och piffar enkelt upp en outfit. Inte nog med det, du kommer även kunna köpa den läckra skinnvästen (skinnimitation) som också visas på bilderna nedan. Den är i en härlig brun nyans och som en cool detalj sitter det guldfärgade nitar på den. Du kan antingen bära den till ett vanligt linne/tröja eller varför inte ta på den utanpå jeans- eller skinnjackan?!!

Du kan köpa sjalen 89 kr och västen 279 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Blå klänning

En helt uuunderbar klänning! Kan det här vara den perfekta strandklänningen mån tro..? Jag tror det!! Den är i en ljuvlig blå nyans som vackert bryts av med de bruna pärlorna runt halsen. Den är enkel men med det lilla extra! Den är dessutom väldigt mjuk och härligt fladdrig. Och du behöver ju självklart inte bara ha den på stranden, tar du på dig ett par leggings under och ett par skor till det har du en perfekt outfit för dagen på stan eller bion med vännerna.

Du kan köpa klänningen 195 kr här; jencastyle.se

Styling- Vit spetsdröm

Den här vita spetsdrömmen har gått och blivit en personlig favorit för mig! Först och främst är den väldigt snygg och för det andra sitter den som en smäck! Att den dessutom går att matcha på massor av olika vis är ju ett plus i kanten. Den här kan du bära vare sig du har en rockig stil, stilren eller romantisk, den passar dessutom vid alla tillfälen; då du går på stan, är ute och dansar, ska på möte, student, bal osv..

Här visar jag två olika sätt du kan bära den på.


Du kan köpa klänningen 229 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling- Enaxlad tunika

En helt underbar tunika i chiffong! Du kan använda den både som tunika eller som klänning. Lika snygg till ett par jeans och sandaler då du går på stan som till tights eller strumpbyxor och ett par klackar då du ska ut på kvällen. Även perfekt till dig som ska gå på bal eller tar studenten nu till sommaren.

Du kan köpa tunikan 189 kr här; jencastyle.se
Resten som jag har på mig är privat.
//Jennilie

Styling - Tunika med text

Den här tunikan går att använda både som klänning/tunika/tröja. Den är väldigt mjuk och bekväm vilket gör den behaglig att bära, att den dessutom är riktigt snygg är ju ett plus i kanten! Här nedan ser ni ett exempel på hur den kan bäras.

Den har även två fickor, en på vardera sida.

Du kan köpa tunikan 189 kr här; jencastyle.se
Resten som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Rosa leopardmönstrad sjal

Den här rosa leopardmönstrade sjalen är nästan to die for. Den är först och främst super snygg och i en härlig färg, den är dessutom väldigt mjuk och bekväm att ha på sig. En enkel accessoar för att piffa upp en annars rätt tråkig outfit. Sjalen kommer finnas i färgerna rosa, grön och brun.

Vi kommer dessutom sälja dessa coola örhängen till ett riktigt bra pris! Kommer finnas i färgerna svart, rosa och orange.

Du kan köpa sjalen 189 kr här; jencastyle.se
Resten av det som jag har på mig är privat.

//Jennilie

Styling - Svart volangkjol

Den här svarta kjolen kommer vi sälja i webbutiken då vi öppnar, den kommer finnas i svart och i vitt, här ser ni ett exempel på hur den kan bäras.

Skjortan är ett av de plagg vi fick hem i gårdagens leverans, dock beställde vi bara hem 1 exemplar av den eftersom det är en herrskjorta. Vi ville se hur herrstorlekarna var, så vi tog den största storleken men som ni ser är den inte allt för stor, så herrkläder är nog inget vi kommer satsa på- inte till en början i alla fall.

Resten av det som jag har på mig är privat.
Du kan köpa kjolen 99 kr här; jencastyle.se

//Jennilie

JenCa Style

Gillar du mode? Då har du kommit rätt!

Nu har vi börjat nedräkningen! Snart öppnar vi webbutiken jencastyle.se, där vi kommer att sälja moderiktiga kläder och accessoarer till plånboksvänliga priser!

Här på bloggen kommer ni få sneak peaks på varor innan de läggs ut i butiken, vi kommer att bjuda på massor av styling, inspiration, information om produkterna, tävlingar och utlottningar ibland och så vidare..

Vi hoppas att bloggen kommer bli ett forum där ni kan ställa frågor, tipsa oss, där vi kan få era åsiker, både ris och ros...

Här kommer en liten titt på varor vi packat upp idag...

Hoppas vi ses snart igen!
Kram från oss på JenCa Style.


RSS 2.0