Presentation, JenCa Style

Nu när vi slagit upp portarna till webbutiken tänkte vi att det kunde vara på sin plats att presentera oss lite närmare för er.

Vi som driver JenCa Style är Jenilie och Camilla (därav namnet JenCa), och vi är dotter och moder. Idén föddes då vi båda är intresserade av mode på olika sätt, Jennilie av kläder och Camilla av smycken. Vi tyckte att det saknades en webbutik som sålde snygga kläder och accessoarer till plånboksvänliga priser, så vi tog saken i egna händer.

Då Camilla sedan förut driver ett företag som bl.a. designar och tillverkar smycken, och Jennilie har svårt att komma in på arbetsmarknaden då hon är född med en ryggskada och snart ska opereras, kändes det som ett bra beslut! Att vi dessutom trivs med att jobba tillsammans är ju ett plus!

Under de närmaste veckorna kommer vi att fylla på butiken med ännu mer snygga kläder och accessoarer som vi hoppas ni ska gilla lika mycket som vi!

Hoppas ni kikar in snart igen!
Webbutiken; www.jencastyle.se

Här nedan ser du ett litet smakprov på vårt sortiment, det kommer att utökas allt eftersom.//Jennilie & Camilla


Kommentarer
Postat av: Susanna

Hej!

Du (Jenilie) hörde aldrig av dig om klänningen (den blåa med träpärlor), så jag antar att ni bara hade en? Sen tänkte jag passa på att fråga om man köper flera kläder om man fortfarande betalar för frakten till båda, eller om man kan samfrakta?

/Susanna

2010-05-10 @ 14:12:08
URL: http://livetienetta.blogg.se/
Postat av: caroline

jätte söt blogg verkligen :D

2010-05-28 @ 17:39:16
URL: http://carolineschoffel.blogg.se/
Postat av: Daniella, Louise & Sandra

sv; gillar bloggen, keep up with the good work :*

2010-05-28 @ 21:33:26
URL: http://wildeye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0